Debrecenivel göngyölt karaj

Még nincs értékelés.

Jelentkezz be az értékeléshez!

Gita

👨‍🍳 Szakács értékelése: Még nincs értékelés.

Adag

10

Előkészítési idő (perc)

20

Sütési / főzési idő (perc)

60

Nehézség

Haladó

Debrecenivel göngyölt karaj

debrecenivel göngyölt karaj

Hozzávalók:

Elkészítés lépései:

  1. A karajt sertéssült fűszerkeverékkel mindkét oldalán beszórjuk, gyengén kiklopfoljuk, majd félre tesszük.
  2. Egy nagy darab alufóliát terítünk, arra egy sütőfóliát, és erre fektetjük először a bacont, majd kicsit egymást fedve a karajszeleteket, arra a sonkát és végül a lebőrözött kolbászokat.
  3. A fólia segítségével feltekerjük a húst, és becsomagoljuk mindkét fóliába.
  4. Pár percig 200 fokra előmelegített sütőbe tesszük, majd visszavesszük a hőfokot 180 fokra, és 45 percig sütjük.
  5. Ezután kibontjuk a fóliát, és újra 200 fokon még 15 percig sütjük. Ha kész, öt percig pihentetjük, utána ferdén szeleteljük.

Tetszett a recept? Oszd meg barátaiddal!

Debrecenivel göngyölt karaj