Baconos tejszínes szűzpecsenye

Még nincs értékelés.

Jelentkezz be az értékeléshez!

Gita

👨‍🍳 Szakács értékelése: Még nincs értékelés.

Adag

2

Előkészítési idő (perc)

20

Sütési / főzési idő (perc)

30

Nehézség

Könnyű

Hozzávalók:

Baconos tejszínes szűzpecsenye

Elkészítés lépései:

  1. A bacont kockára vágva ropogósra sütjük, majd kivesszük a zsírból.
  2. A húst felszeleteljük, és mindkét oldalát megsütjük.
  3. Ha kész, a vöröshagymát hosszában felvágjuk, és megpirítjuk a zsíron, majd felöntjük a tejszínnel.
  4. Hozzákeverjük a mascarponét, sózzuk, borsozzuk, összefőzzük.
  5. Ezután visszatesszük a mártásba a húsokat, tálaláskor megszórjuk a pirított baconnal.