
Blogcikk
Nem csak illatpárna: 5 meglepő mód, ahogy a levendulát a konyhában használhatod
Amikor meghalljuk a levendula nevét, legtöbben a nyári mezők lilás virágmezőire vagy az illatosított párnákra gondolunk. Pedig a levendula nemcsak
Jelentkezz be az értékeléshez!
👨🍳 Szakács értékelése: Még nincs értékelés.
2
30
10
Tetszett a recept? Oszd meg barátaiddal!
Amikor meghalljuk a levendula nevét, legtöbben a nyári mezők lilás virágmezőire vagy az illatosított párnákra gondolunk. Pedig a levendula nemcsak
Ha azt mondjuk „szőlő”, legtöbben azonnal a borra gondolunk. Nem véletlen: Magyarország szőlő- és borkultúrája évszázadokra nyúlik vissza, és világszerte
Ha becsukjuk a szemünket és elképzelünk egy falat ételt, legtöbbször az édes íz ugrik be elsőként. Gyerekkorunktól kezdve ez az