Hozzávalók:
Hozzávalók 1 személyre: 100 g
*
Elkészítés:
Elkészítés: A szűzérmét sózom, olajozom és zsályalevelekkel betakargatva alufóliába csomagolva hideg sütőbe teszem, majd erős tűzön sütöm, kb. 20 percig. A paradicsom paprikát is tollkenővel megolajozom és őt is fóliabatyuba csomagolom, a hús mellé a sütőbe teszem, majd sütöm kb.10 percig. Az apró burgonyát sós vízben megfőzöm közben. Az almát vékony gerezdekre vágva sütőtálba teszem, likőrrel megöntözöm és a másik két csomag mellett a sütőben sütöm. Nagyjából minden egyszerre készül el. A fehér burgonya mellett a szép piros paprika, a levelekkel borított illatos hús, és a kissé alkoholos édeskés alma, nagyon szép látvány és ráadásul finom is.


