Mi nem szeretjük juhtúróval!

Blogcikk
Mire jó a pác – és hogyan készítsd el tökéletesre? A pácolás 5 aranyszabálya
A pác olyan a konyhában, mint egy jó könyv a vasárnap délutánban: idő kell hozzá, de a végén minden falat
Jelentkezz be az értékeléshez!
👨🍳 Szakács értékelése: Még nincs értékelés.
4
40
40
Mi nem szeretjük juhtúróval!
Tetszett a recept? Oszd meg barátaiddal!
A pác olyan a konyhában, mint egy jó könyv a vasárnap délutánban: idő kell hozzá, de a végén minden falat
Ha hallottad már a „konfitált kacsa” kifejezést, de nem voltál benne biztos, mit is jelent pontosan, vagy ha már ettél
Ahogy megérkezik a tavasz vége és a napsugarak egyre bátrabban melengetik a földet, a piacok standjain is felbukkan az egyik