Hozzávalók:
- 8 babapiskóta
 - 25 dkg gesztenye
 - 25 dkg mascarpone
 - 2 dl habtejszín
 - 4 k porcukor
 - 1 dl meggyes tea
 - 1 zselatinfix
 - 2 k rumaroma
 
Elkésztés:
Lereszeljük a gesztenyét és keményre verjük a tejszínt, majd jön a zselatinfix.
A tortaforma aljára mennek a baba piskóták, cukorral összekeverjük a gesztenyét, majd mascarponéval és a rumaromával majd jöhet is a tejszínhab,
A krémből teszünk félre a díszítéshez, a többi mehet a piskótára.
A tortaforma aljára mennek a baba piskóták, cukorral összekeverjük a gesztenyét, majd mascarponéval és a rumaromával majd jöhet is a tejszínhab,
A krémből teszünk félre a díszítéshez, a többi mehet a piskótára.
Lefedjük fóliával -4-5 órát, hűteni kell.
Tálalás előtt díszíthetjük krémmel, csoki reszelékkel illetve csokiba mártott meggyel.
				
															

