Hozzávalók:
- 8 babapiskóta
- 25 dkg gesztenye
- 25 dkg mascarpone
- 2 dl habtejszín
- 4 k porcukor
- 1 dl meggyes tea
- 1 zselatinfix
- 2 k rumaroma
Elkésztés:
Lereszeljük a gesztenyét és keményre verjük a tejszínt, majd jön a zselatinfix.
A tortaforma aljára mennek a baba piskóták, cukorral összekeverjük a gesztenyét, majd mascarponéval és a rumaromával majd jöhet is a tejszínhab,
A krémből teszünk félre a díszítéshez, a többi mehet a piskótára.
A tortaforma aljára mennek a baba piskóták, cukorral összekeverjük a gesztenyét, majd mascarponéval és a rumaromával majd jöhet is a tejszínhab,
A krémből teszünk félre a díszítéshez, a többi mehet a piskótára.
Lefedjük fóliával -4-5 órát, hűteni kell.
Tálalás előtt díszíthetjük krémmel, csoki reszelékkel illetve csokiba mártott meggyel.