
Blogcikk
A reggeli, amit mindig elrontunk otthon: Miért olyan utánozhatatlan a szállodai rántotta?
Van valami varázslatos abban, amikor egy szállodai reggelinél eléd kerül egy tál gőzölgő, aranyló rántotta. Lágy, krémes, se nem túl
Jelentkezz be az értékeléshez!
👨🍳 Szakács értékelése: Még nincs értékelés.
4
30
20
Tetszett a recept? Oszd meg barátaiddal!
Van valami varázslatos abban, amikor egy szállodai reggelinél eléd kerül egy tál gőzölgő, aranyló rántotta. Lágy, krémes, se nem túl
A szuvidálás (franciául sous-vide, azaz „vákuumban”) sokáig a fine dining éttermek titkos fegyvere volt, ma viszont egyre több háztartásban jelenik
Ha nyár, akkor paradicsom. Van benne valami különösen varázslatos: ahogy a napon érlelt bogyók végre kiszabadulnak a fóliasátor világából, és