Hozzávalók:
80 dkg Pulyka felsőcomb kicsontozva
2 tk só
1 cs Szárnyas fűszerkeverék
15 dkg házi zsír
1 bögre víz
*
Elkészítés:
A pulyka felsőcombot kicsontozom, hártyáit eltávolítom.
Szép szeletekre vágom.
A Tepsibe vagy én a kacsasütőmben besózva belefektetem.
Közé kockázom a házi zsírt a szeletek mellé.
Alá öntöm a bögre vízet, és jól megszórom a szárnyas fűszerkeverékkel.
Beteszem a sütőbe és 20 percig sütöm, majd megfordítom a hússzeleteket és újra beszórom a fűszerrel a másik oldalát is.
Ha kell még pótolható egy kis víz.
További 20 percig sütöm és finom puhára megsül.
Zöldséges rízs, házi savanyúsággal tálaltam.