Hozzávalók:
Palacsinta: 10 dl
Töltelék: 10 dl
Hab: 3 tojás
*
Elkészítés:
A palacsinta hozzávalóiból vékony palacsintákat sütünk.
A tejből és pudingporból sűrű masszát főzünk és kihűtjük. A margarinból és porcukorból habos krémet keverünk és a dermedt pudinggal simára keverjük.
Egy szív alakú tortaformát néhány palacsintával kibélelünk úgy, hogy kívűlről bőven lelógjon a forma oldalán. Aztán rétegezzük a palacsintákat és a tölteléket. 2-3 soronként karikákra vágott epret szórunk a töltelékre.
A végén palacsintával zárjuk a rétegezést és felhajtogatjuk körbe a tésztát.
Gőz felett kemény habot verünk a fehérjéből és a cukorból pici citromlével.
Rákenjük a torta tetejére és kis időre hagyjuk állni szeletelés előtt.
Tálalás előtt díszítjük.


