_x000D_ Több szakmám van, de sajnos a szakácskodást és cukrászatot nem tanultam iskolában. Korábban 20 évig egyéni vállalkozó voltam ( virágkötő-kereskedőként), jelenleg pedig gyógypedagógiai asszisztensként dolgozok._x000D_
_x000D_ Szeretek kreatív jellegű dolgokkal foglalkozni, így többek között a gasztronómiával kapcsolatos témakör is idetartozik._x000D_
_x000D_ A nevezetes alkalmakra időben elkezdem megtervezni az ételsort, beszerzést, étel készítési időbeosztást és az alkalomhoz illő terítést is._x000D_
_x000D_ Gyakorló háziasszonyként 1985 óta vagyok aktív. De igazából már kislány koromtól fogva sürgölődtem a konyhában. Nem kellett tanítani, mert egyszerűen rám ragadt amit anyukámtól láttam._x000D_
_x000D_ 10-12 éves koromtól időnként meglepetésként egyszerűbb hétköznapi ételekkel rukkoltunk elő a testvéremmel. Aztán már a süteményekkel is próbálkoztunk._x000D_
_x000D_ Mire férjhez mentem szinte minden magyaros ételt tudtam. Amit addig gyakorlatban nem próbáltam, ahhoz izgalommal kezdtem neki._x000D_
_x000D_ A sikerélmények arra sarkaltak, hogy nehezebb fokozatú kihívásoknak is eleget tegyek._x000D_
_x000D_ Idővel azt is megtapasztaltam, hogy amelyik ételt szeretettel, szivesen készítenek, annak érződik az ízén és szebb is, mint amit rutinból hip-hop összedobnak. - Mintha lelke lenne._x000D_
Designed with ❤️ by Design-Ninja.Agency
© Minden jog fenntartva! | Felhasználási feltételek | Adatvédelmi tájékoztató | Süti szabályzat