Hozzávalók:
7 tojásárgája
15 dkg cukor,
20 dkg liszt
1 sütőpor
pici só
Krémhez:
4 vanília puding
8 dl víz7 tojásfehérje
20 dkg cukor
fél l Hulala
2 vanília
*
Elkészítés:
7 tojássárgáját 7 evőkanál langyos vízzel és 15 deka cukorral habosra keverünk, 20 deka átszitált, 1 sütőporral elkevert lisztet adunk hozzá, úgy sütjük mint a piskótát.
KRÉM : 4 vanília pudingot 8 deci vízzel felfőzünk, kihűtjük.
A 7 tojásfehérjét 20 deka cukorral kemény habbá verünk, a kihűlt pudinggal jól összedolgozzuk, ezt a krémet kenjük a tésztára.
Fél liter Hulalát 2 evőkanál vanília cukorral felverünk, rásimítjuk a krémre, reszelt csokit teszünk a tetejére, vagy kakaót szitálunk rá.
Kicsit hűtjük, máris fogyasztható.
A krémbe lehet még vaníliát tenni, akár aroma formájában, , hogy még jobban hasonlítson az igazi krémesre.
28×40 es tepsi KRISTÁLYCUKROT HASZNÁLTAM.