Hozzávalók:
4 db tojás fehérje, 30 dkg porcukor, 1 evőkanál ecet
gőz fölött jó kemény habbá verjük (kb 10 perc).
*
Elkészítés:
80 fokra előmelegített sütőbe toljuk és kb 2 órán keresztül szárítjuk.
Akkor jó, ha félbetörjük és belül is száraz.
Jelentkezz be az értékeléshez!
👨🍳 Szakács értékelése: Még nincs értékelés.
4
10
85
⚠️ Nincs alapanyag megadva vagy nem recept oldalon vagyunk.
⚠️ Nincsenek megadott elkészítési lépések.
Hozzávalók:
4 db tojás fehérje, 30 dkg porcukor, 1 evőkanál ecet
gőz fölött jó kemény habbá verjük (kb 10 perc).
*
Elkészítés:
80 fokra előmelegített sütőbe toljuk és kb 2 órán keresztül szárítjuk.
Akkor jó, ha félbetörjük és belül is száraz.
Tetszett a recept? Oszd meg barátaiddal!

Ahogy a tél megérkezik, a konyha varázsa is átalakul. A hűtőből előkerülő friss zöldségek és könnyedebb fogások helyét átveszik a

Mi teszi igazán tökéletessé a halászlét? A halászlevet nálunk, magyaroknál különleges helyet foglal el a gasztronómiai panteonban. Nem egyszerűen levesről

Amikor lecseng a téli ünnepkör, szinte minden konyhában előkerül a téma: mi legyen a rengeteg csokoládéval, amit összegyűjtöttünk? A gyerekek