Hozzávalók:
4 db tojás fehérje, 30 dkg porcukor, 1 evőkanál ecet
gőz fölött jó kemény habbá verjük (kb 10 perc).
*
Elkészítés:
80 fokra előmelegített sütőbe toljuk és kb 2 órán keresztül szárítjuk.
Akkor jó, ha félbetörjük és belül is száraz.
Jelentkezz be az értékeléshez!
👨🍳 Szakács értékelése: Még nincs értékelés.
4
10
85
⚠️ Nincs alapanyag megadva vagy nem recept oldalon vagyunk.
⚠️ Nincsenek megadott elkészítési lépések.
Hozzávalók:
4 db tojás fehérje, 30 dkg porcukor, 1 evőkanál ecet
gőz fölött jó kemény habbá verjük (kb 10 perc).
*
Elkészítés:
80 fokra előmelegített sütőbe toljuk és kb 2 órán keresztül szárítjuk.
Akkor jó, ha félbetörjük és belül is száraz.
Tetszett a recept? Oszd meg barátaiddal!
Ismerős a helyzet, amikor a hűtő alján ott lapul pár kókadozó répa, fél fej brokkoli vagy egy kicsit megpuhult cukkini?
A rebarbara sokunk emlékeiben kompótként vagy lekvárként él – fanyar, piros szálak, amiket vagy imádtunk, vagy messzire kerültünk gyerekként. De
Ahogy megérkezik a tavasz, a piac is újraéled: harsogó zöldek, ropogós gyökerek, illatos fűszerek – végre elbúcsúzhatunk a nehéz téli