Hozzávalók:
4 db tojás fehérje, 30 dkg porcukor, 1 evőkanál ecet
gőz fölött jó kemény habbá verjük (kb 10 perc).
*
Elkészítés:
80 fokra előmelegített sütőbe toljuk és kb 2 órán keresztül szárítjuk.
Akkor jó, ha félbetörjük és belül is száraz.
Jelentkezz be az értékeléshez!
👨🍳 Szakács értékelése: Még nincs értékelés.
4
10
85
Hozzávalók:
4 db tojás fehérje, 30 dkg porcukor, 1 evőkanál ecet
gőz fölött jó kemény habbá verjük (kb 10 perc).
*
Elkészítés:
80 fokra előmelegített sütőbe toljuk és kb 2 órán keresztül szárítjuk.
Akkor jó, ha félbetörjük és belül is száraz.
Tetszett a recept? Oszd meg barátaiddal!

Van egy alapanyag, ami szinte minden magyar konyhában ott lapul, de csak kevesen ismerik a legnemesebb arcát. Ez a fokhagyma.

Kevés dolog képes olyan illattal megtölteni a lakást, mint egy frissen sült kenyér. Ahogy a ropogós héj lassan aranybarnára sül,

A sült zöldség az egyik legegyszerűbb, legfinomabb és legegészségesebb köret vagy főétel. De ismerős az érzés, amikor valami mégsem az