Fokhagymás, ketchupos sült csirkeszárnyak.

Még nincs értékelés.

Jelentkezz be az értékeléshez!

Gasztropajti

👨‍🍳 Szakács értékelése: 4 / 5 ⭐ (3 szavazat)

Adag

4

Előkészítési idő (perc)

20

Sütési / főzési idő (perc)

25

Nehézség

Könnyű

Fokhagymás, ketchupos sült csirkeszárnyak.

Fokhagymás, ketchupos sült csirkeszárnyak.

Hozzávalók:

⚠️ Nincs alapanyag megadva vagy nem recept oldalon vagyunk.

Elkészítés lépései:

⚠️ Nincsenek megadott elkészítési lépések.

Hozzávalók:

8 csirkeszárny
5 gerezd fokhagyma
1 kk ételízesítő
1 ek ketchup
1 kk őrölt pirospaprika
frissen őrölt bors
kevés étolaj

*

Elkészítés:

A fokhagymát fokhagymanyomóval szétnyomjuk, kevés olajjal, 1 kis ételízesítővel, kevés frissen őrölt borssal, őrölt pirospaprikával, valamint 1 ek ketchuppal elkeverjük, és a csirkeszárnyakat alaposan bedörzsöljük vele.
Egy éjszakára hűtőbe tesszük.
Másnap tepsiben, előmelegített sütőben először fólia alatt, később azt levéve megsütjük.
Krumplipürével, párolt rizzsel, vagy más körettel tálalhatjuk.

Tetszett a recept? Oszd meg barátaiddal!

Fokhagymás, ketchupos sült csirkeszárnyak.