Hozzávalók:
2 dcl – tej és ásványvíz keveréke + pár csepp folyékony édesíto
2 tojás
2 reszelt alma – hámozatlanul
3 dcl fehér sima tonkolyliszt
pici só,
fél zacskó kézeskalács ízesítésu sutopor
1/2 dl olaj a tésztába
olaj a sutéshez
porkakaó
dia-sárgabarack lekvár
*
Elkészítés:
Elkészítjuk a palacsintatésztát /én csak Mixfixben jól osszeráztam és állni hagytam/.
Kozben lereszeltem héjastól az almákat, majd ráontottem a palacsintatésztát. Olajjal kispriccelt palacsintasutoben lassan sutom, mert vastagabbak mint a szokásos palacsinták.
Négy nagyobb duci palacsinta lett belole, megkentem oket lekvárral és egymásra raktam. Lekvárral lekentem a tetejét is, megszórtam porkakaóval és tortaszeleteket vágtam belole.
Finom, gyors és nagyszeru étel egy tartalmasabb leves mellé.