Hozzávalók:
90 dkg egész csirkecomb, vagy 50 dkg csirkecomb-filé
40 dkg krumpli
5 gerezd fokhagyma
1 csokor petrezselyem
Só, bors
Olaj a sütéshez
*
Elkészítés:
A krumplit meghámozzuk, 2×2 cm-es kockákra vágjuk.
bő, forró olajban kisütjük.
A húst, ha egyben van, lebőrözzük, kicsontozzuk.
Utána kb.
2 cm-es kockákra vágjuk.
egy serpenyőbe 2 ek olajat öntünk, rádobjuk a húskockákat.
Sózzuk, borsozzuk.
Mikor kicsit megpirult, hozzáadjuk az átnyomott fokhagymákat, majd pár perc kevergetés után a krumplikockákat is.
Összemelegítjük, megkóstoljuk, sózzuk, borsozzuk.
Elzárjuk a gázt és hozzákeverjük az apróra vágott petrezselymet is.


