Hozzávalók:
Hozzávalók a tésztához.6 tojás,6 kanál cukor, 6 kanál liszt,fél csomag sütőpor.
Krém hozzávalói: 30 dkg
Tetejére,: Dr, Oetker tortabavonó.
*
Elkészítés:
A tojások habját a cukorrel kemény habbá verjük, egyenként hozzákeverjük a sárgáját, majd a sütőporral elkevert lisztet óvatosan bele keverjük. Zsírozott lisztezett tepsiben sütjük.
Kém: A margarint a cukorral kikeverjük, félre tesszük. Egy másik tálba a rum és a kávé kivételével a mindent belerakunk. Rumot hoozáöntjük, elkezdjük keverni, és apránként a kávét. Ha kell még adunk hozzá kávét, de nem kell puha krémnek lenni. Összekeverjük a margarinos krémmel. Sokáig keverjük, hogy szép sima legyen. Rákenjük a tészta tetejére. A tortabevonót zacskóstol melegvízbe állitjuk 5 percre. Felvágjuk a zacskó sarkát és óatosan a tésztára öntjük,és elsimítjuk.. Ha a csoki megdermed, melegvízbe mártott késsel szeleteljük.