Hozzávalók:
1 db csirkemell vagy fél kg csirkecomb filé,
2 dl tejföl,
1 tubus Camping sajt,
1 csomó snidling vagy kapor vagy póréhagyma,
só, bors.
*
Elkészítés:
A csirkemellet csíkokra vágjuk.
Előmelegítünk egy AMC alapelemet a visiotherm első zöld jelzéséig. A csirkemell csíkokat minden oldalukon körbepirítjuk benne. Sózzuk, borsozzuk, néhány percre fedővel lefedjük.
A tejfölbe belekeverjük a sajtot és az apróra vágott zöldet (snidling vagy kapor vagy póréhagyma – egyszerre csak egyet használjunk, de ahányszor készítjük, mindig ízesíthetjük mással, így minden alkalommal más ételünk lesz), ráöntjük a megsült csirkemell csíkokra, lefedjük és 3 percig összeforraljuk.
Párolt rizzsel tálaljuk.