Hozzávalók:
12 szelet sertéscomb
1 szeletelt bacon
4 zsemle
4tojás
1 fej vöröshagyma
só
bors
delikát
sertés fűszerkeverék
olaj
perezselyemzöld
zsemlemorzsa
*
Elkészítés:
A húst kiklopfolom, majd megsózom és elkészítem a tölteléket. A vöröshagymát apróra vágom és olajon megdinsztelem. 4 zsemlét beáztatok, fűszerezem (só, bors, delikát), összekeverem a zsemlemorzsával, a tojásokkal, az apróra vágott petrezselyem levéllel, és a megdinsztelt vöröshagymával. Jól összedolgozom, majd a megtöltöm vele a kiklopfolt húsokat. Rudakat formázok belőlük, beletekerem bacon szalonnába és tepsibe teszem. Öntök rá egy kevés olajat és vizet, majd megszórom sertés fűszerkeverékkel. Lefedem fóliával és addig sütöm, amíg puha nem lesz. Amikor megpuhult leveszem a fóliát, és megpirítom.