Hozzávalók:
*
Elkészítés:
A tészta hozzávalóiból tésztát gyúrunk.
Három egyenlő részre osztjuk és fél órán át állni hagyjuk.
Sütőpapírral bélelünk ki egy tepsit és előmelegítjük a sütőt 180 °C fokra.
A tésztadarabokat kókuszliszttel megszórt gyúródeszkán kinyújtjuk.
A darált diót elkeverjük az eritrittel.
Az egyik tésztalapot a sütőpapírra helyezzük, megkenjük lekvárral, rászórjuk az eritrit-dió felét, majd ráterítjük a második tésztalapot, erre ismét lekvár kerül, rászórjuk a darált dió másik felét és végül befedjük a harmadik tésztalappal.
Sütőbe tesszük és aranybarnára sütjük 25-30 perc alatt.
Ha kész, hűlni hagyjuk, majd ha kihűlt, megolvasztjuk az étcsokoládét, hozzákeverjük az olajat és ezzel bevonjuk a sütemény tetejét.
Maréknyi francia drazséval megszórjuk, dermedni hagyjuk, majd karácsonyfa alakúra igazítjuk, egy sablon segítségével.
Végül 5 dkg kókuszzsírt habosítsunk ki 5 dkg porrá őrölt eritrittel, és készítsünk a fánkra girlandot.