Hozzávalók:
*
Elkészítés:
A tészta hozzávalóiból tésztát gyúrunk.
Három egyenlő részre osztjuk és fél órán át állni hagyjuk.
Sütőpapírral bélelünk ki egy nagy tepsit és előmelegítjük a sütőt 180 °C fokra.
A tésztadarabokat kókuszliszttel megszórt gyúródeszkán kinyújtjuk.
A darált diót elkeverjük a porcukorral.
Az egyik tésztalapot a sütőpapírra helyezzük, megkenjük lekvárral, rászórjuk a cukros dió felét, majd ráterítjük a második tésztalapot, erre ismét lekvár kerül, rászórjuk a darált dió másik felét és végül befedjük a harmadik tésztalappal.
ütőbe toljuk és aranybarnára sütjük (25-30 perc ).
Ha kész, hűlni hagyjuk, majd ha kihűlt, megolvasztjuk az étcsokoládét, hozzákeverjük az étolajat és ezzel bevonjuk a sütemény tetejét.
Hűvös helyen dermedni hagyjuk, majd szeleteljük.