Hozzávalók:
Hozzávalók: 1000 g
Páclé: fél deci olaj, bor, só, sertés fűszer só, 1 teáskanál mustár.
*
Elkészítés:
Elkészítése:
A karajt, 1 ceti darabokra bevagdalom, ( de nem vágom át a húst ) Az elkészítet páclével jól bekenem kívül és minden hús közét is legalább 4 órát piheni hagyom. Én este pácoltam egy éjszakára hűtőbe tettem. A zöldségeket felszeleteltem, minden bevagdalt hús közé tettem szalonnát, gombát, sajtot, paradicsomot. Egy kivajazott sütőtálba beletettem a húst, 1 dl vízbe feloldottam a leveskockát, és a hús alá öntöttem, és 4 gerezd fokhagymát beletettem lefedtem és kb 1 óra hosszat pároltam, majd tető nélkül 15 percig pirítottam. Burgonyapürével tálaltam.