Hozzávalók:
1 sárgarépa
1/2 fehérrépa
1 újhagyma
pici zeller
1/4 cs. petrezselyem
2 ek zabrost
3 dl meleg forrásvíz
pici fekete retek
*
Elkészítés:
hozzávalókat megtisztítjuk, feldaraboljuk és összeturmixoljuk.
Jó étvágyat
Jelentkezz be az értékeléshez!
👨🍳 Szakács értékelése: Még nincs értékelés.
1
10
0
⚠️ Nincs alapanyag megadva vagy nem recept oldalon vagyunk.
⚠️ Nincsenek megadott elkészítési lépések.
Hozzávalók:
1 sárgarépa
1/2 fehérrépa
1 újhagyma
pici zeller
1/4 cs. petrezselyem
2 ek zabrost
3 dl meleg forrásvíz
pici fekete retek
*
Elkészítés:
hozzávalókat megtisztítjuk, feldaraboljuk és összeturmixoljuk.
Jó étvágyat
Tetszett a recept? Oszd meg barátaiddal!

Ha azt mondjuk „szőlő”, legtöbben azonnal a borra gondolunk. Nem véletlen: Magyarország szőlő- és borkultúrája évszázadokra nyúlik vissza, és világszerte

Ha becsukjuk a szemünket és elképzelünk egy falat ételt, legtöbbször az édes íz ugrik be elsőként. Gyerekkorunktól kezdve ez az

Kevés étel van, ami annyira egybeforrt a magyar nyár hangulatával, mint a lecsó. Illata a kora augusztusi estéket idézi, amikor