Hozzávalók:
4 db egész csirkecomb
4-5 fej vöröshagyma
4-5 gerezd fokhagyma
2-3 db paradicsom
egy marék kelbimbó (fagyasztott)
30 dkg karfiol
30 dkg brokkoli
3-4 szál sárgarépa
2-3 marék zöldborsó
só
bors
kevés napraforgó olaj
*
Elkészítés:
A combokat sózzuk, borsozzuk.,
A tepsibe öntünk egy kis olajat és belehejezzük a husit.
Mellé illetve ráhalmozzuk a kockára vágott répát, a kelbimbót, a fokhagymát, a felkarikázott paradicsomot, a cikkekre vágott hagymát és a zöldborsót.
A zöldségre is szórunk egy kevés sót. Vizet löttyintünk bele.
Lefedjük a tepsit, és kb. 50 percig sütjük.
Hústűvel ellenőrizzük a combok állapotát. Ha megpárolódtak, levehetjük a fedőt, és 10-15 percig pirítjuk.