Hozzávalók:
*
Elkészítés:
A retket, újhagymát zöldjével együtt felaprítjuk.
Hozzáadjuk a túrót, tejfölt, tömlős sajtot.
Ízlés szerint sózzuk, borsozzuk, meghintjük fűszerpaprikával.
Jól összekeverjük, és hűtőbe tesszük.
Jelentkezz be az értékeléshez!
👨🍳 Szakács értékelése: Még nincs értékelés.
4
30
0
Hozzávalók:
*
Elkészítés:
A retket, újhagymát zöldjével együtt felaprítjuk.
Hozzáadjuk a túrót, tejfölt, tömlős sajtot.
Ízlés szerint sózzuk, borsozzuk, meghintjük fűszerpaprikával.
Jól összekeverjük, és hűtőbe tesszük.
Tetszett a recept? Oszd meg barátaiddal!
Az alma minden évben az egyik legnépszerűbb, legsokoldalúbb hazai gyümölcsünk, amely főszereplő az őszi piacokon és a magyar konyhában egyaránt.
A szilva igazi átmeneti gyümölcs: a nyár végét és az ősz kezdetét jelzi. Július végétől egészen szeptember végéig sorakoznak a
A magyar konyha bővelkedik olyan fogásokban, amelyek egyszerre laktatóak, háziasak és sokféleképpen variálhatók. Ezek közül is kiemelkednek a rakott ételek,