Hozzávalók:
1 db. 1/2 kg fagyasztott leveles tészta,
1 doboz kukorica,15 dkg fokhagymás krémsajt,35 dkg füstölt comb,2 fej lila hagyma,snidling izlés szerint,5 dkg reszelt sajt, 1/2 kápia paprika apró kockára vágva,1 db tojás a lekenéshez,szezámmag és lenmag a szóráshoz.
*
Elkészítés:
A leveles tésztát 2 felé osztom.Lisztezett lapon vékonyra kinyujtom majd a krémsajt felével megkenem.Ráhelyzem a sonkát rá a hagyma, megszórva snidlinggel és a kukorica felét rakom.Szorossan feltekerem majd három szög alakban feldarabolom és süűtöpapirral bélelt tepsibe helyezem.Tetejét megkenem felvert tojással megszórom reszelt sajttal és szezám és len maggal.
Előmelegített sűtöben 25-30′ szép aranyszínűre sűtöm.Salátával esetleg majonézzel tálalom.