Zöldséges Kuszkusz rántott hússal

Még nincs értékelés.

Jelentkezz be az értékeléshez!

Ilona

👨‍🍳 Szakács értékelése: Még nincs értékelés.

Adag

3

Előkészítési idő (perc)

40

Sütési / főzési idő (perc)

45

Nehézség

Zöldséges Kuszkusz rántott hússal

Recept leírás:

Hozzávalók:

Hozzávalók:
20 dkg kuszkusz, 4,5 dl,  húsleveskocka alaplé, só, ,bors, 1 cs petrezselyemzöld, 1-2 EK citromlé, csipet őrölt koriander, 1 kisebb uborka, 1 db kisebb kaliforniai paprika, 1 fej kisebb lilahagyma, 30 dkg gomba oliva olaj

*

Elkészítés:

Elkészítése:
A kuszkuszt felöntjük forró húsleves alaplével vagy forró vízzel és némi ételízesítővel. Lefedjük, és 15 percig állni hagyjuk.
Eközben a zöldségeket apró kockára vágjuk, a gombát szeleteljük petrezselymet is összevágjuk, meglocsoljuk olívaolajjal, citromlével, és megszórjuk az őrölt korianderrel,  Először a gombát pároljuk  később adjuk hozzá a zöldségeket, hogy ropanós legyen.
Ha a kuszkusz szemek magukba szívták az összes folyadékot, villával átkeverjük, és beleforgatjuk a zöldségeket. Fogyaszthatjuk azonnal is, de néhány óra állás jót tesz neki.
Ehetjük zöldsalátával önálló fogásként, vagy bármilyen húsféléhez köretként. Tehetünk bele friss koriandert is, igazából bármit, amit szeretünk. Jó étvágyat hozzá!

Zöldséges Kuszkusz rántott hússal

Tetszett a recept? Oszd meg barátaiddal!

Zöldséges Kuszkusz rántott hússal

Tetszett a recept? Oszd meg barátaiddal!