Hozzávalók:
Hozzávalók:
20 dkg kuszkusz, 4,5 dl, húsleveskocka alaplé, só, ,bors, 1 cs petrezselyemzöld, 1-2 EK citromlé, csipet őrölt koriander, 1 kisebb uborka, 1 db kisebb kaliforniai paprika, 1 fej kisebb lilahagyma, 30 dkg gomba oliva olaj
*
Elkészítés:
Elkészítése:
A kuszkuszt felöntjük forró húsleves alaplével vagy forró vízzel és némi ételízesítővel. Lefedjük, és 15 percig állni hagyjuk.
Eközben a zöldségeket apró kockára vágjuk, a gombát szeleteljük petrezselymet is összevágjuk, meglocsoljuk olívaolajjal, citromlével, és megszórjuk az őrölt korianderrel, Először a gombát pároljuk később adjuk hozzá a zöldségeket, hogy ropanós legyen.
Ha a kuszkusz szemek magukba szívták az összes folyadékot, villával átkeverjük, és beleforgatjuk a zöldségeket. Fogyaszthatjuk azonnal is, de néhány óra állás jót tesz neki.
Ehetjük zöldsalátával önálló fogásként, vagy bármilyen húsféléhez köretként. Tehetünk bele friss koriandert is, igazából bármit, amit szeretünk. Jó étvágyat hozzá!