Hozzávalók:
1/2 kg darált hús,
1 db sárgarépa,1/2 db zeller,20 dkg gomba,2 db tojás, 1 nagy fej hagyma,4 gerezd fokhagyma, 1 db.zsömle,örölt bors,só, piros paprika,parmezán sajt kb. 2-3 dkg reszelve,kb.10dkg szeletelt bacon szalonna
( aki szereti + főtt tojást is rakhat 3db-ot a közepébe)
*
Elkészítés:
A sárgarépát és a zellert nagylyukú reszelőn lereszelem.A hagymát apróra vágom a fokgagymát reszelem.
A hagymát kevés olajon ledinsztelem majd a darabolt gombát lepárolom vele.
A darált húsba keverem az ásztatott zsemlét majd a hozzávalókkal össze keverem.Szükség szerint utána ízesithetem.
A szolonnával kibélelek egy sütő formát és a masszát belerakom.
Hideg sűtőben kezdem a sűtését és közepes lángon tű próbáig sütőm.