Hozzávalók:
1vastagabb szelet csirkemell file/fő
1-2 szelet sonka / szelet hús
Paradicsom félsz elítélve vagy karikazva ízlés szerint
Szeletelt gomba ( konzerv)
Lilahagyma csíkokra vágva
Kaliforniai paprika ( piros)
Csípős paprika felkarikazva
Újhagyma
Só,bors,mustár
Olaj
Szelet sajt ( trapista)
Köret: krumplipure,sült krumpli,saláta
*
Elkészítés:
A vastagabbra vágott hús szeleteket sózom,borsozom és mustárral megkenem.Tetejere teszek 1-2 szelet sonkát. A szeletelt gombát olajon ,kevés csíkokra vágott hagymával megpirítjuk,sózzuk és borsozzuk.Mikor a gomba elkészült a húson levő sonka tetejére teszek belőle.Ezutan ízlés szerint retegezzuk a hozzávalóknal felsorolt és felszeletelt zöldségeket .A tetejét szelet sajttal befedem.Alufoliaval letakarva 190 fokos sütőben kb 1 órát parolom.Foliat levéve minden hús szeletre tehetünk meg egy szelet sajtot,majd a sütőbe visszateve pirosra sütjük.Koretnek: krumplipuret,sült krumplit vagy akar csak salátával is találhatjuk
A hozzávalóknal felsorolt zoldsegekhez mennyiséget azért nem írtam,mert függ a hús mennyiségétől!