Hozzávalók:
1 db.kész 25 dkg leveles tészta
4szelet vékony csirkemell kb.25dkg,1fej vöröshagyma,1fej lila hagyma,25 dkg gomba,10dkg bacon szalonna vagy húsos szalonna,6-8 db közepes kelkáposzta levél,só,örölt bors,kakukkfű izlés szerint,10dkg tömlös sajt(lehet kolbászos ,snidlinges),3 kanál olaj.
1db.tojás a lekenéshez.
*
Elkészítés:
A csirkemellt sózom borsozom mindkét oldalán.A kelkáposzta leveleket blasírozom és utána lecsepegtetem.A csirke melleket elősütöm majd a visszamaradt olajon a hagymát és a bacon szalonna 3/4 ét ledinsztelem majd erre a felszeletelt gombát rakom .Sózom és kevés kakukkfűt szorok rá és lepiritom.A leveles tésztát kihajtom a papírjával majd a közepére hosszába rakom a kelkáposzta leveleket.Erre az elősütött csirkemelleket rá a maradék darabolt bacon szalonnát és ráhalmozom a gombát.Tetejére lila hagyma karikákat teszek és rányomom a sajtot.Ráhajtom a tésztát úgy ,hogy átfedje egymást és a végeit aláhajtom.Megszurkálom villával és díszithetem kevés kiszúrt tészta figúrával.Felvert tojással jól átkenem.Előmelegített sütőben kb 25-30′ sütöm.Hagyom állni majd salátával tálalom!!


