Hozzávalók:
Hozzávalók:
·         4 szelet karaj csont nélkül
·         2 db paradicsom
·         2 db hegyes erős paprika
·         1 fej lila hagyma
·         4 szelet gépsonka
·         ½ szál póréhagyma
·         4 szelet trappista sajt
·         só
·         grill fűszer
·         5 dkg vaj
·         őrölt bors
*
Elkészítés:
Elkészítése:
A karajszeleteket sózzuk, borsozzuk, grill fűszerrel megszórjuk, és kevés vajon elősütjük.
A paradicsomot, csípős paprikát, lila hagymát, póréhagymát szeleteke vágjuk.
A hússzeleteket tepsibe vagy jénaiba tesszük. Minden szelet karajra teszünk 2 karika paradicsomot, 2-3 szeletet a paprikából, két karika lila és póréhagymát, egy szelet gépsonkát.
Az egészet betakarjuk a sajtszelettel és sütőben vagy szendvics sütőben addig sütjük, míg a sajt szépen megpirul.
Köretnek párolt zöldséget készítettem.
Jó étvágyat kívánok hozzá!
				
															

