Hozzávalók:
1,20 kg sertéscomb /lehet csirke,pulykamell,karaj /
1kg vegyes zöldség / sárgarépa,zöldborsó,kukorica,karfiol,brokkoli /
1 nagy doboz tejföl
20 dkg trappista sajt
10 dkg szeletelt bacon
só
őrölt bors
grill fűszer
ételízesítő
5 dkg vaj vagy margarin
étolaj
*
Elkészítés:
Előkészítés:A húst leszeleteljük,kiklopfoljuk,sózzuk,borssal grillfűszerrel ízesítjük majd kevés olajon átsütjük.A zöldségeket vajon megpároljuk ételízesítővel és borssal fűszerezve.A sajtot lereszeljük.
Elkészítés:A tepsink /az enyém 24×30/ aljára bacon szeleteket teszünk,Sorban rárakjuk a hússzeleteket majd befedjük a párolt zöldséggel.Meglocsoljuk tejföllel,megszórjuk reszelt sajttal és előmelegített sütőben 25-30 percig sütjük,amig a sajt kicsit megpirul a tetején.Külön karika sült burgonyát készítettem mellé.
Jó étvágyat kívánok hozzá!


