Hozzávalók:
Hozzávalók: 4 db
Körethez: 1000 g
*
Elkészítés:
Elkészítés:A cseréptálat fél órát vízbe áztassuk be. A combokat beírdalom, az összekevert fűszerrel jól beszórom, és a bőrével lefelé cseréptálba teszem. A sütőt 200 fokra kapcsolom, majd jó fél órát tető alatt sütöm a combokat. Hústűvel megbököm, és ha már könnyen kihúzható a tű beleteszem a feldarabolt köretnek valót. Ha netán zsíros a kacsa öntsünk le a zsírjából.Amikor elfőtte a levét levesszük a tetőt, és pirosra sütjük. Én párolt káposztát csináltam hozzá.
Káposzta készítése? a káposztát legyalulom, besózom. Míg áll a sóban, vizet fórralok, és leöntöm a káposztát.Leszűröm. Kevés zsiradékon 1 hagymát üvegesre párolok, majd a leszűrt káposztát beleteszem. Fedő alatt puhára párolom. Teszek rá kevés ecetet, ez lehet ízlés szerint, ki milyen savanyúan szereti.
				
															

