Zöldhagymás-kolbászos omlett

Még nincs értékelés.

Jelentkezz be az értékeléshez!

TitkosSzakacs

👨‍🍳 Szakács értékelése: 5 / 5 ⭐ (2 szavazat)

Adag

1

Előkészítési idő (perc)

10

Sütési / főzési idő (perc)

5

Nehézség

Könnyű

Recept leírás:

Hozzávalók:

2 db tojás
5 dkg Gyulai kolbász
2 szál zöldhagyma
zsír a sütéshez

*

Elkészítés:

A  kolbászt karikára vágom, a zöldhagymát szintén, a tojásokat felütöm és megsózva jól felverem.
A felmelegített zsírba először a kolbászokat teszem, egyik oldalukat kicsit pirítom, majd megfordítom és ekkor teszem hozzá a zöldhagymát, amit kicsit sózok.
Amikor  a kolbászok másik oldala is megpirult és a hagyma is dinsztelődött kicsit, ráöntöm a felvert tojásokat és a tetejét mindig kicsit mozgatva, hogy a tojás mindehol süljön, készre sütöm.