Zöldfűszeres rizs bundázott csirkecomb (saját re

Még nincs értékelés.

Jelentkezz be az értékeléshez!

TitkosSzakacs

👨‍🍳 Szakács értékelése: 5 / 5 ⭐ (2 szavazat)

Adag

4

Előkészítési idő (perc)

10

Sütési / főzési idő (perc)

30

Nehézség

Könnyű

Zöldfűszeres rizs bundázott csirkecomb (saját re

Hozzávalók:

⚠️ Nincs alapanyag megadva vagy nem recept oldalon vagyunk.

Elkészítés lépései:

⚠️ Nincsenek megadott elkészítési lépések.

Hozzávalók:

8 db felső csirkecomb
liszt
tojás
prézli

zsír, vagy olaj a sütéshez
Rizshez:
25 dkg rizs
1 fej hagyma
1 ek. zsír
1/2 csokor kapor(vagy 1 ek. szárított)
1/2 csokor petrezselymezöld
1 erőspaprika
3 db közepes csemegeuborka

bors

*

Elkészítés:

A húst sózom, szokásos módon panírozom és kisütöm. A rizst megpárolom. A hagymát kockára vágva világosra pirítom a zsíron, hozzáteszem az apróra vágott kaprot, petrezselyemzöldet, karikára vágott erős paprikát, sózom.  Pici vízzel felengedem és 4-5 percig párolom, majd végül beleteszem a karikára vágott csemegeuborkát és pici borsot. Azzal már csak jól átmelegítem. Az egészet  a párolt rizshez keverem. Nagyszerű köret, savanyúság sem kell mellé.

Tetszett a recept? Oszd meg barátaiddal!

Zöldfűszeres rizs bundázott csirkecomb (saját re