Zöldfűszeres hal

Még nincs értékelés.

Jelentkezz be az értékeléshez!

TitkosSzakacs

👨‍🍳 Szakács értékelése: 5 / 5 ⭐ (2 szavazat)

Adag

2

Előkészítési idő (perc)

15

Sütési / főzési idő (perc)

30

Nehézség

Könnyű

Zöldfűszeres hal

Zöldfűszeres hal

Hozzávalók:

⚠️ Nincs alapanyag megadva vagy nem recept oldalon vagyunk.

Elkészítés lépései:

⚠️ Nincsenek megadott elkészítési lépések.

Hozzávalók:

4 szelet hal(én most lazacot és afrikai harcsát használtam de lehet bármilyen tengeri hal)3 evőkanál vaj,1 fej hagyma,1 gerezd fokhagyma,1 csokor kapor,1 csokor petrezselyem,citrom reszelt héja,4 kanál zsemlemorzsa,kevés szerecsendió

*

Elkészítés:

A halat előkészítem és lesózom kicsit.A kaprot petrezselymet apróra vágom.A citrom reszelt héját belekeverjük.Beletesszük a vajat, zsemlemorzsát sóval borssal ízesírjük.A hagymát összevágjuk meginszteljük a fokhagymával együtt egy kevés olajon majd reszelünk bele egy kevés szerecsendiót.Belekeverjük a fűszeres masszába.Egy tűzálló tálat kivajazunk beletesszük a halat majd rákenjük a füszeres masszát.Előmelegített sütűben készre sütjük.(A zsemlemorzsánál én teéskanállal adagoltam ennyi elég volt!)

Tetszett a recept? Oszd meg barátaiddal!

Zöldfűszeres hal