Hozzávalók:
4 szelet hal(én most lazacot és afrikai harcsát használtam de lehet bármilyen tengeri hal)3 evőkanál vaj,1 fej hagyma,1 gerezd fokhagyma,1 csokor kapor,1 csokor petrezselyem,citrom reszelt héja,4 kanál zsemlemorzsa,kevés szerecsendió
*
Elkészítés:
A halat előkészítem és lesózom kicsit.A kaprot petrezselymet apróra vágom.A citrom reszelt héját belekeverjük.Beletesszük a vajat, zsemlemorzsát sóval borssal ízesírjük.A hagymát összevágjuk meginszteljük a fokhagymával együtt egy kevés olajon majd reszelünk bele egy kevés szerecsendiót.Belekeverjük a fűszeres masszába.Egy tűzálló tálat kivajazunk beletesszük a halat majd rákenjük a füszeres masszát.Előmelegített sütűben készre sütjük.(A zsemlemorzsánál én teéskanállal adagoltam ennyi elég volt!)