Hozzávalók:
1 kis hús, talán lehetett 25 dkg
1 kicsi fej vöröshagyma
2 gerezd fokhagymácska
2 ek Oliva olaj
1 mk Dijoni mustár
1 mk Kalocsai Darált piros paprika (üvegben eltett)
1 mk őrült piros fűszerpaprika
só
bors
majoránna
vegeta
1 jó marék zöldborsó
*
Elkészítés:
A hagymát és a fokhagymát megpucoljuk az Új Generációs Konyhai Előkészítő Késsel, majd a TurbóAprítóban összedaraboljuk.
Az olajat beletesszük az 1 l-es Mesterszakács Nyeles Főzőedénybe, felmelegítjük és a hagymát üvegesre pároljuk.
Levesszük a tűzről és a fűszereket a hagymához keverjük. Beletesszük a kockára vágott húst, összekeverjük és visszatesszük a hőforrásra. Belekerül azonnal a zöldborsó is, amivel szintén összekeverjük és lefedjük az edényt a tetejével. A ragut készre főzzük, lassú tűznél, kis fokozaton.
Figyelem! Víz egy milliliter sem kell hozzá!
Közben a Mikrós Rizsfőzőben elkészítjük a rizst is az alábbiak szerint:
http://www.youblisher.com/p/240305-mikros_rizsfozo_edeny/
A ragut én rizs körettel szeretem, ezért ez készült hozzá.