Hozzávalók:
Hozzávalók:
2 db kisebb csülök, 2 szál sárgarépa,1 kg zöldborsó- konzerv (vagy friss borsó,) 4 gerezd fokhagyma, 1 kisebb vöröshagyma, 50 dkg burgonya, sertés fűszer só, petrezselyemzöld
*
Elkészítés:
Elkészítése:
A csülköt kuktába vagy egy lábasba teszem, sózom, a vöröshagymát, és a fokhagymát hozzáteszem és puhára párolom egy kevés vízzel. Majd egy jénaiba, vagy tepsibe teszem a csülköket,fűszer sóval megszórom egy evőkanál zsírt, és a főző léből öntök rá annyit, hogy a karikára vágott répa, és hasábra vágott burgonya meg puhuljon. A csülköket pirosra sütöm, ( de nem szárítom ki) Majd tálalás előtt belekeverjük a leszűrt borsót, ezzel megmelegítjük, de nem forraljuk, és végül meghintjük petrezselyemzölddel. ( Ha friss borsóból készítjük, a borsót egy kevés vajban megpároljuk, és így tesszük az utolsó percbe a csülökhöz