Zöldborsós csirkemáj

Még nincs értékelés.

Jelentkezz be az értékeléshez!

Andi80

👨‍🍳 Szakács értékelése: Még nincs értékelés.

Adag

6

Előkészítési idő (perc)

15

Sütési / főzési idő (perc)

40

Nehézség

Könnyű

Zöldborsós csirkemáj

Zöldborsós csirkemáj

Hozzávalók:

⚠️ Nincs alapanyag megadva vagy nem recept oldalon vagyunk.

Elkészítés lépései:

⚠️ Nincsenek megadott elkészítési lépések.

Hozzávalók:

( A fűszerek Toldi Fűszer termékek, www.toldifuszer.hu )

*

Elkészítés:

A csirkemájat alaposan megtisztítjuk, kettévágjuk, az eres részt kivágjuk.
A hagymát megtisztítjuk, nagyobbra kockázzuk.
Az olajon üvegesre pároljuk, majd ráöntjük a májat és fehérre pirítjuk.
Megszórjuk a fűszerekkel ( kivéve a só ), beleszórjuk a zöldborsót.
Kevéske vízzel felöntve fedő alatt puhára főzzük.
Ha megpuhult, vegyük le a fedőt és hagyjuk a vizet lefőni.
Legvégül sózzuk meg.
(Ha konzerv zöldborsót használunk, azt elég a végén beleönteni.
)

Tetszett a recept? Oszd meg barátaiddal!

Zöldborsós csirkemáj