Hozzávalók:
Zöldborsós csirke:
Az edényt felforrósítom és zsiradék hozzáadása nélkül beleteszem a csirkedarabokat. Így a hő összekapja a húst és ropogós réteg keletkezik rajta. Megfordítom őket és a másik oldalát is jól lesütöm. A pirosra sült húsdarabokat kiveszem és félre teszem. Most teszek zsiradékot az edénybe és a kockára vágott hagymát megdinsztelem rajta. Vissza teszem a csirkedarabokat és zöldborsót teszek hozzá. Sózom, borsozóm és gazdagon meghintem majoránnával. Fedő alatt puhára párolom némi kevergetés mellett. Párolt rizzsel tálalom.
*
Elkészítés:
Az edényt felforrósítom és zsiradék hozzáadása nélkül beleteszem a csirkedarabokat.
Így a hő összekapja a húst és ropogós réteg keletkezik rajta.
Megfordítom őket és a másik oldalát is jól lesütöm.
A pirosra sült húsdarabokat kiveszem és félre teszem.
Most teszek zsiradékot az edénybe és a kockára vágott hagymát megdinsztelem rajta.
Vissza teszem a csirkedarabokat és zöldborsót teszek hozzá.
Sózom, borsozóm és gazdagon meghintem majoránnával.
Fedő alatt puhára párolom némi kevergetés mellett.
Párolt rizzsel tálalom.