Hozzávalók:
Egy egész kókusz dió
Egy csokor korianderzölddel
Egy pár szál mentalevél
1 kk fekete mustármag
1/2 kk gyömbér lereszelve
3-4 gerezd fokhagyma
Izlés szerinti mennyiségben zöld Chilli paprika,én kettôt tettem hozzâ
*
Elkészítés:
A kókusz diót kettévágjuk.
Levét pohârba felfogjuk és lehet inni külön kevés elôtt igen jó éhgyomorra.
A kókusz belsejét kikapart kókusz kapható lapát segítségével.
Ezután egy kevés olajon a fekete mustármaot megfuttatom.
Amikor sistereg lezárom a gázt és turmixba teszem az összes többi hozzávalóval és addig turmixolom, amig egy sûrûbb pasztát kapok belôle.
Ha szükséges, akkor lehetek vízet is hozzá, de ne túl sokat, mert nem szabad, hogy igen híg legyen a Chutney.