Hozzávalók:
A tésztához:
A kókuszos réteghez:
A tetejére:
*
Elkészítés:
Először a krémet készítjük el.
A lisztet simára keverjük a tejjel.
Hozzáadjuk a kókuszreszelék felét és folytonos keverés mellett sűrűre főzzük.
Ha kihűlt, ízesítjük a vaníliával és a cukorral.
Végül elkeverjük a vajjal meg a maradék kókusszal.
A tészta hozzávalóit összedolgozzuk annyi tejjel, hogy jól formázható masszát kapjunk.
Négy részre osztjuk és porcukorral megszórt deszkán 25 x 30 centis lapokat nyújtunk belőle.
Az első lapot sütőpapírra tesszük, rákenjük a krém harmadát, rátesszük a második lapot, majd a maradék krém fele következik, erre kerül a harmadik lap, majd a maradék krém, végül a negyedik lap.
Gőz fölött felolvasztjuk a csokoládét az olajjal és rákenjük a sütemény tetejére.
Néhány órán át hűtőszekrényben pihentetjük végül szeletekre vágva tálaljuk.