Hozzávalók:
1 cs. Albert keksz
1 cs. csokoládé pudingpor
2,5 dl tej
1 dl feketekávé
2 ek. kakaó
4-5 ek. porcukor
10 dkg vaj
*
Elkészítés:
A pudingport elkeverem a kakaóporral, a feketekávéval, 4-5 ek porcukorral és a tejjel. Sűrű pudingot főzök belőle.
Még melegen belekeverem a vajat, majd a langyos masszával megtöltöm a kekszeket úgy, hogy ovális tálra vagy tálcára fektetve minden kekszet megkenek és egymáshoz ragasztom. Ezt ismétlem, amíg a krémmel megkent kekszekből hosszú kígyóforma képződik. Kívülről is bevonom a krémmel, lazán letakarom alufóliával és legalább egy éjszakára hűtőbe teszem.
Másnap éles késsel ferdén felszeletelem, ettől lesz ilyen csíkos. Egyszerű, kellemes édesség.