Hozzávalók:
8 db tojás,
8 ek porcukor,
5 ek liszt,
3 ek kakaópor
1 sütőpor,
1 mokkáskanál vanilia velő,
2 ek étkezési keményítő
*
Elkészítés:
A tojások fehérjéből kemény habot verünk, a sárgáját a porcukorral habosra verjük, majd a kettőt összeöntjük és óvatosan összekeverjük.
A masszát felezzük két edénybe.
Az egyik felébe teszünk 4 ek lisztet, 1 ek keményítőt, a másik felébe 1 ek lisztet, 3 ek.
kakaót és a másik kanál keményítőt.
A sütőport felezem és mindkettőbe elosztom.
A vaniát a fehérbe teszem.
Majd egy piskótaformába szilikonos sütőpapírt teszek és kanalanként egymás tetejére rakom.
Egy sárga, rá egy fehér és így tovább amig el nem fogy!