Hozzávalók:
5 tojás
12 dkg liszt
12 dkg cukor
1 kiskanál kakaó
1 vanília cukor fél sutôpor
Krém
2 dl tej
1 vanéliás puding
1 dl forázott zaccos kávé
1 vaj
15 dk cukor
*
Elkészítés:
A tojássárgáját kikeverni habosra a cukorral, a fehérjét felverni habnak és lassan össze keverni.Aztán hozzá adni a lisztet és a vanília cukrot.Ezt a massszát kétfelé osztani és az egyik felébe kakaót teszünk.Két habzsákba tesszük a masszát és sütőpapírral kibélelt tepsibe ferdén csíkokat nyomunk felváltva.180’C sütjük kb. 10 percig sütjük,még melegen a sütőpapírral együtt feltekerjük tekercsbe, amikor kihűlt levesszük a sütőpapírt és megkenjük a krémmel és ismét feltekerjük. Pici porcukor a tetejére.
Krém:a pudingot megfôzzuk a tejjel kávéval mikor kihult hozzákeverjuk a vajat,Megkenni a lapot feltekerjuk hutôbe hutjuk,tálalás elôtt meghintjuk porcukorral