Hozzávalók:
20 dkg zabpehely
2 tojás
2 dl tej (szóda)
pár csepp olaj (olíva olaj)
só
cukor
*
Elkészítés:
Összekeverem a hozzávalókat és hagyom állni a tésztát fél órát. (Utolag lehet higítani) aztán jöhet a sütés.
Jelentkezz be az értékeléshez!
👨🍳 Szakács értékelése: Még nincs értékelés.
4
5
0
⚠️ Nincs alapanyag megadva vagy nem recept oldalon vagyunk.
⚠️ Nincsenek megadott elkészítési lépések.
Hozzávalók:
20 dkg zabpehely
2 tojás
2 dl tej (szóda)
pár csepp olaj (olíva olaj)
só
cukor
*
Elkészítés:
Összekeverem a hozzávalókat és hagyom állni a tésztát fél órát. (Utolag lehet higítani) aztán jöhet a sütés.
Tetszett a recept? Oszd meg barátaiddal!

Ahogy közeledik az advent, valami megváltozik a levegőben. A konyhában lassan újra előkerülnek a mézes dobozok, a fűszerek polcán megnyílik

Kevés alapanyag van, ami annyira természetes része a magyar konyhának, mint a burgonya. Ott van minden háztartásban, minden évszakban, minden

Van valami különösen megnyugtató abban, ahogy az alma illata betölti a konyhát. Legyen szó egy frissen sült pitéről, egy gőzölgő