Hozzávalók:
20 dkg zabpehely
2 tojás
2 dl tej (szóda)
pár csepp olaj (olíva olaj)
só
cukor
*
Elkészítés:
Összekeverem a hozzávalókat és hagyom állni a tésztát fél órát. (Utolag lehet higítani) aztán jöhet a sütés.
Jelentkezz be az értékeléshez!
👨🍳 Szakács értékelése: Még nincs értékelés.
4
5
0
⚠️ Nincs alapanyag megadva vagy nem recept oldalon vagyunk.
⚠️ Nincsenek megadott elkészítési lépések.
Hozzávalók:
20 dkg zabpehely
2 tojás
2 dl tej (szóda)
pár csepp olaj (olíva olaj)
só
cukor
*
Elkészítés:
Összekeverem a hozzávalókat és hagyom állni a tésztát fél órát. (Utolag lehet higítani) aztán jöhet a sütés.
Tetszett a recept? Oszd meg barátaiddal!

A tél beköszöntével valami megváltozik a konyhában. A könnyed saláták és gyors sült fogások helyét átveszik a lassan rotyogó ételek,

Ahogy beköszönt a tél, és a reggelek egyre sötétebbek, a testünk és a lelkünk ösztönösen keresi az élénkítő, frissítő ízeket.

A karácsony ízei között gyakran a süteményekre, a mézes tésztákra, a fűszeres italokra gondolunk elsőként, de van valami, ami csendesen,